Els Premis Ciutat de Sant Cugat, presents a la Festa de Tardor


  • Comparteix:

Els santcugatencs tenen temps per votar fins a finals de febrer

Els santcugatencs tenen temps per votar fins a finals de febrer

Els Premis Ciutat de Sant Cugat han estat presents a la Festa de Tardor amb la intenció de recollir vots dels ciutadans. L'objectiu dels guardons és donar visibilitat a personalitats o entitats de la ciutat que han destacat durant l'últim any en fets rellevants d'àmbits com la cultura, la política, els esports i la ciència, entre d'altres.

Els precandidats als Premis Ciutat de Sant Cugat són la Fundació Victòria dels Àngels, els Castellers de Sant Cugat, Àssum Esteban, la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) i la Sala Rusiñol. Tot i això, els ciutadans poden presentar les seves propostes de candidatures.

La regidora de Comunicació, Joana Barbany, ha destacat la voluntat d'aquests premis que volen reconèixer entitats i personalitats locals, a més de valorar la participació dels ciutadans.

Joana Barbany

Animo tothom que vingui a votar. L'objectiu dels premis és reconèixer activitats i esdeveniments destacats.




El jurat està format per un representat de cada partit polític present al consistori, l'alcaldessa, Mercè Conesa, i sis persones més que decideix expressament l'alcaldessa, entre els quals hi ha l'últim guardonat amb el Premi Ciutat de Sant Cugat.

La recollida de vots es durà a terme fins l'últim divendres de febrer i les distincions es lliuraran en una gala que es farà el primer dissabte de març.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.