L'Aula d'Extensió Universitària recull el Premi Venus del Rotary per la seva trajectòria


  • Comparteix:

La presidenta del Rotary Club, Montserrat Moral, i el guardonat, Marc Plens

La presidenta del Rotary Club, Montserrat Moral, i el guardonat, Marc Plens

L'Aula d'Extensió Universitària ha estat guardonada aquest dissabte amb el Premi Venus que atorga el Rotary Club anualment. L'entitat ha reconegut els 10 anys de trajectòria de l'Aula d'Extensió Universitària, així com el seu esperit de servei i voluntarisme envers la gent gran. Els guardons s'han entregat a la 19a Nit Rotària, en un sopar que ha comptat amb més d'un centenar de persones a la Masia de Can Ametller.

El Premi Venus consisteix en una escultura de l'artista i exsoci d'honor del club, Ricard Sala. Enguany, l'Aula d'Extensió Universitària ha estat la mereixedora de rebre la peça pels seus 10 anys de trajectòria i el seu esperit de voluntarisme envers la gent gran. La presidenta del Rotary Club, Montserrat Moral, ha explicat que l'entrega del premi remarca la important tasca de les entitats santcugatenques.

Montserrat Moral

Sant Cugat té entitats que fan una tasca molt bona per a la ciutat. Enguany és per a l'Aula, però ja hi ha hagut 18 entitats mereixedores d'aquest premi.



El president de l'Aula d'Extensió Universitària, Marc Plens, ha destacat que rebre el premi és un honor i serveix com un element més d'integració dins de la ciutat.

Marc Plens

Que es reconegui la tasca de l'entitat durant els 10 anys és una satisfacció.




Més d'un centenar de persones han assistit a la 19a Nit Rotària a la Masia de Can Ametller. L'acte ha comptat amb la presència del regidor de Participació Ciutadana, Francesc Carol, així com amb representants de diverses entitats guardonades en edicions anteriors del guardó.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.