La Fira de Santa Llúcia de la Floresta torna amb un format més reduït


  • Comparteix:

La Floresta ha iniciat les seves activitats nadalenques amb la Fira de Santa Llúcia, que ha tornat aquest dissabte al districte amb un format més reduït. La mostra d'enguany, que s'ha situat a la Unió Recreativa i Esportiva de la Floresta (UREF), ha comptat amb menys parades i una davallada en l'afluència de públic. L'organització de la fira, que l'any anterior es va situar a la plaça de l'estació, ha atribuït aquesta minva al canvi d'ubicació, que ha estat necessari davant la manca de subvencions.

Enguany, l'organització de la fira no ha rebut cap subvenció per poder desenvolupar la iniciativa. És per això, que la Fira de Santa Llúcia de la Floresta s'ha ubicat a la seu de la UREF, en comptes de la plaça de Miquel Ros del districte, per reduir costos. El canvi ha restat públic i visibilitat a la iniciativa, segons ha destacat la secretària de la UREF, Maribel Martínez.

Maribel Martínez

L'any passat va ser a la plaça de l'estació, però enguany no ho hem pogut fer perquè no hem rebut la subvenció. I clar, no té tant lluïment.



El tradicional dinar popular entre els veïns ha estat una de les activitats amb més participació i ha comptat amb una cinquantena de florestans. També s'han realitzat d'altres activitats durant la jornada com pallassos per als més petits, un concert de jazz i balls africans. Els beneficis recaptats amb la iniciativa es destinaran a la Marató de TV3.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.