Conesa es compromet a mantenir intactes les polítiques d'atenció a les persones l'any que ve


  • Comparteix:

L'alcaldessa ha dinat avui amb els presidents dels casals de gent gran

L'alcaldessa ha dinat avui amb els presidents dels casals de gent gran

Les polítiques d'atenció a les persones, especialment a la gent gran, no minvaran aquest 2012 tot i la reducció del pressupost de l'Ajuntament. Així ho ha afirmat l'alcaldessa, Mercè Conesa, durant un dinar aquest dimarts amb els presidents i presidentes dels casals de la gent gran, on ha aprofitat per felicitar-los el Nadal. Conesa ha destacat, també, la important tasca que desenvolupen aquestes entitats a la ciutat.

Conesa ha garantit que, malgrat la crisi i els ajustos, les polítiques socials i dedicades a l'atenció a les persones, especialment a la gent gran, no minvaran aquest any vinent. A més, ha aprofitat la trobada per reconeixer la tasca tan important que desenvolupen els casals de gent gran a la ciutat i els ha convidat aquest diumenge a gaudir del Concert de Nadal per a la Gent Gran, que tindrà lloc al Teatre-Auditori.

L'alcaldessa ha encoratjat la gent gran a 'fer entendre a les generacions més joves que són moments difícils, però que vindran temps millors' i els ha felicitat les festes nadalenques.

A la trobada hi eren presents els representants dels Casal de la Gent Gran de la Floresta, Casal de la Gent Gran de Valldoreix, Casal de la Gent Gran de Mira-sol, Casal de la Gent Gran de les Planes i del centre, Residència Sant Rosa i la Llar d'Avis de la Parròquia.

Conesa visitarà durant aquestes setmanes tots els casals i residències de gent gran per felicitar-los el Nadal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.