L'Associació Catalana pel Parkinson enceta les activitats del seu desè aniversari


  • Comparteix:

Una exposició de fotografia i pintura de tres membres de la delegació local de l'Associació Catalana per al Parkinson a la Casa de Cultura ha servit aquest dijous per donar el tret de sortida als actes de celebració del desè aniversari de l'entitat que arribarà l'any vinent. El president de la delegació, Esteve Sala, ha fet un balanç positiu de la trajectòria i ha convidat tothom a sumar-se a les activitats que fa ll'associació local al llarg de l'any.

Sala ha explicat que aquesta petita mostra, que compta amb pintures de Ramon Bernat i Joaquim Puig i unes fotografies de Pedro Andrada i que es podrà veure a la Casa de Cultura fins a final d'any , és una manera excel·lent d'encetar la celebració dels 10 anys i s'ha mostrat satisfet de l'estat actual de la delegació santcugatenca de l'Associació Catalana del Parkinson.

Esteve Sala

Crec que estem funcionant prou bé, la gent ens coneix i durant aquests anys hem mantingut les teràpies.


La tinenta d'alcalde de Serveis a al Ciutadania, Susanna Pellicer, per la seva banda, ha elogiat l'energia i l'actitud positiva dels membres de l'associació i ha destacat el bé que fan aquestes activitats als malalts de Parkinson.

Susanna Pellicer

Està demostrat que terapèuticament és bo fer aquest tipus d'activitats com la pintura i la fotografia.



Pellicer ha valorat la col·laboració, al llarg d'aquesta dècada, entre l'entitat i l'Ajuntament i ha emplaçat tothom a seguir treballant a favor dels afectats per aquesta malaltia. La delegació local de l'Associació Catalana per al Pàrkinson col·labora amb Cugat.cat en la secció radiofònica 'Ho tenim al cap' del magazín 'Sant Cugat a fons'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.