El pàrquing de l'hospital de Terrassa ja és de pagament


Temes relacionats

ACR demana una línia de autobusos que enllaci Sant Cugat, Rubí i Castellbisbal amb l'Hospital de Terrassa ( 1/oct/11)


  • Comparteix:

Els usuaris de l'Hospital de Terrassa han de pagar l'aparcament

Els usuaris de l'Hospital de Terrassa han de pagar l'aparcament

L'aparcament de l'Hospital de Terrassa, que dóna servei als santcugatencs, ja és de pagament per als usuaris. Els ciutadans que s'hi desplacin hauran d'abonar 1,80 euros per hora o 15 euros per dia. De la seva banda, el Consorci Sanitari de Terrassa, responsable de l'equipament sanitari, crearà abonaments per a pacients de diàlisi, hospital de dia, rehabilitació i per a familiars amb pacients ingressats més de tres dies.

Aparcar a l'Hospital de Terrassa, el centre sanitari que presta servei als santcugatencs, ja no és gratuït. Els treballadors també hauran de pagar per estacionar al recinte i ho començaran a fer a partir d'aquest gener amb una tarifa reduïda. Tot i això, les places de persones amb minusvalidesa, les motos i les bicicletes continuaran sent de franc.

Els impulsors de la iniciativa han assegurat que servirà per evitar col·lapses i incentivarà l'ús del transport públic. Els santcugatencs s'hi poden apropar amb la línia interurbana B8, tot i que la plataforma Alternativa Ciutadana de Rubí (ACR) ha demanat una nova línia que uneixi els municipis de Sant Cugat, Rubí i Castellbisbal amb l'Hospital de Terrassa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.