Més d'un centenar de santcugatencs s'apleguen a la 1a edició de l'Hambre Festival


  • Comparteix:

Més d'un centenar de santcugatencs s'han aplegat aquest dissabte a El Siglo Mercantic per donar la benvinguda al 2012 amb la 1a edició de l'Hambre Festival. Es tracta d'una proposta multidisciplinar que ha acollit diverses activitats d'art urbà, com la música en directe de La Crú, Everest i Blancswutan, entre d'altres, així com exhibicions de pintura mural, esports extrems i dansa.

La 1a edició del festival ha omplert El Siglo Mercantic de jovent que ha gaudit de la diversitat d'activitats programades durant la jornada. Exhibicions de pintura mural, esports extrems, dansa i els concerts de La Crú, Everest i Blancswutan, entre d'altres, han servit al públic per reivindicar més activitats dedicades al jovent a la ciutat. Escoltem algunts dels assistents.

Assistents

Calen més iniciatives organitzades pels joves i per als joves. / Molt bé, perquè hi ha gent diposada a participar i fer que ens divertim. / S'haurien de fer més activitats així.




El principal motiu de l'activitat és fomentar la difusió i el coneixement de l'art juvenil, segons ha destacat un dels joves de l'organització Guillem Ramisa.

Guillem Ramisa

La principal motivació de la iniciativa és la difusió i el coneixement, per a tothom i sense barreres, de l'art que creem i promovem els joves.





La bona acollida del públic a l'Hambre Festival, impulsat per un col·lectiu de joves de la comarca, garanteix una segona edició de la iniciativa, segons ha assenyalat l'organització.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.