Alumnes d'ESADE guanyen un concurs internacional per reduir malalties no infeccioses


  • Comparteix:

L'equip està format per un àrab, dos taiwanesos i un singapurès

L'equip està format per un àrab, dos taiwanesos i un singapurès

Un grup de cinc estudiants del Master in Business Administration (MBA) d'ESADE, amb campus a Sant Cugat, ha guanyat un concurs internacional per crear un dispositiu mòbil que controla i disminueix els riscos de la diabetis. Els estudiants han rebut aquest dimecres el premi guanyador del certamen a Nova York, que pretenia trobar solucions per a malaties no infeccioses del segle XXI.

L'objectiu del projecte 'Dr. Diabetes' és vigilar els nivells de glucosa de cada pacient i alertar als metges en cas que es registri alguna situació de risc. D'aquesta forma també es busca personalitzar la relació entre el metge i el pacient. El dispositiu es controla a partir d'una aplicació per a telèfon intel·ligent i pretén reemplaçar les solucions tradicionals envers la malaltia.

Ching-Chia Hsu, Meng-Chi Chen, Alexander Anthonysamy, Kohei Sato i Feras Nagadi, membres de l'equip guanyador del concurs, han triat una solució contra la diabetis motivats pel pare de Meng-Chi, qui pateix aquesta malaltia.

Els alumnes han rebut com a premi l'assessorament d'experts i una ajuda econòmica per a comercialitzar i aplicar el projecte a diferents ciutats xineses.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.