La roba d'hivern rebaixada omple les parades al carrer


Temes relacionats

Els comerciants del Centre-Vila denuncien pressions per adherir-se a Sant Cugat Comerç (22/feb/12)

El Fora Estocs converteix el centre en una gran botiga ( 1/oct/11)

El Fora Estocs de tardor ocuparà els carrers aquest dissabte (30/set/11)


  • Comparteix:

El Fora Estocs de l'any passat

El Fora Estocs de l'any passat

Els estocs d'hivern es posen a la venda a preus reduïts durant tota la jornada comercial d'aquest dissabte gràcies a la iniciativa Estocs d'hivern a fora, organitzada per Sant Cugat Comerç (StC). Botigues de tota la ciutat muntaran parades al carrer per intentar vendre tot el gènere sobrer abans de començar la temporada de primavera i estiu. A més, els assistents podran gaudir de diferents atraccions gratuïtes i participar en el sorteig per guanyar un creuer per a dues persones pel Mediterrani.

Estocs d'hivern a fora és l'edició hivernal del que fins ara s'anomenava Fora Estocs i tenia lloc a l'octubre per acabar de vendre la roba d'estiu. La presidenta de Sant Cugat Comerç, Maite Pérez, ha afirmat que si aquesta edició funciona seria positiu que l'activitat se seguís fent tant amb la roba d'estiu com amb la d'hivern.

Maite Pérez

Si veiem que funciona ho seguirem fent també a l'hivern.



A més de demanar butlletes a les diferents botigues per aspirar a guanyar un creuer per a dues persones pel Mediterrani, els participants també podran gaudir d'atraccions gratuïtes al carrer, com ara inflables, un planetari o una sessió de caricatures.

La iniciativa, però, ha estat rodejada de polèmica després que l'associació de comerciants Centre-Vila denunciés que Sant Cugat Comerç ha utilitzat l'activitat per pressionar-los a entrar a formar part de la federació. Pérez no ha volgut fer declaracions al respecte, però ha assegurat que les botigues no associades mai no han tingut dret a participar al Fora Estocs i que aquesta vegada no serà una excepció.

Maite Pérez

Al Fora Estocs sempre hi han participat només els associats.



Tot i així, la presidenta de StC ha desmentit les acusacions dels comerciants del carrer de Santa Maria i entorn, que van protestar per la possibilitat que les parades de la federació s'instal·lessin davant de les seves botigues, informació que segons ells els va comunicar l'Ajuntament. Pérez ha titllat d''impensable' que es tapi l'entrada a cap comerç durant la jornada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.