Les infermeres emprenedores són el tema de la 21a Jornada d'Infermeria


  • Comparteix:

Cartell de la XXI Jornada d'Infermeria / Font: Infermeria.eug.es

Cartell de la XXI Jornada d'Infermeria / Font: Infermeria.eug.es

Les Escoles Universitàries Gimbernat i Tomàs Cerdà han organitzat la 21a Jornada d'Infermeria per abordar la feina que alguns d'aquests professionals desenvolupen com a emprenedors. La iniciativa, amb títol 'Infermeres Emprenedores: Una realitat emergent', és oberta al públic i tindrà lloc aquest dimarts a les nou del matí.

La jornada, que mostrarà les diverses realitats de l'àmbit empresarial en el marc de la sanitat i l'infermeria, té com objectiu exposar els valors de l'esperit emprenedor per transmetre als infermers les possibilitats de treballar de manera independent.

La taula rodona titulada 'El potencial dels emprenedors', moderada per la professora de l'Escola Universitària Gimbernat, Gemma March, permetrà als assistents conèixer experiències d'infermers que treballen de manera autònoma. El debat comptarà també amb el testimoni de la infermera i blogger divulgadora de temes de salut, Rosa Pérez, amb el de la infermera independent dedicada a la docència, Rosa Bayot, i amb l'infermer i director de Blancafort Infermers, Jordi Blancafort.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.