Jordi Hosta, nou inspector en cap de la comissaria local dels Mossos d'Esquadra


  • Comparteix:

Mercè Conesa s'ha reunit amb el cos policial / Font: Localpress

Mercè Conesa s'ha reunit amb el cos policial / Font: Localpress

La comissaria dels Mossos d'Esquadra de Sant Cugat té un nou inspector en cap. Jordi Hosta substitueix Roger Sales, inspector en cap des del 2007 i que ha estat traslladat a Rubí.

El nou inspector en cap de la comissaria de Sant Cugat dels Mossos d'Esquadra, Jordi Hosta, arriba dels serveis centrals, concretament de la Divisió d'Informació, on ha treballat durant més de quatre anys. Hosta va ser un dels responsables de muntar el desplegament al Vallès Occidental, l'any 2006. És responsable també de l'obertura de comissaries com la de Santa Perpètua de la Mogoda, la Vall d'Aran, Arenys de Mar i Santa Coloma de Gramenet.

L'alcaldessa ha rebut Hosta, juntament amb el nou comissari en cap de la Regió Policial Metropolitana Nord, Joan Figuera. Figuera va prendre possessió del càrrec aquest gener, substituint David Piqué. La Regió Policial Metropolitana Nord té uns 3.000 efectius repartits en 11 àrees bàsiques policials i 20 comissaries.

Conesa, acompanyada del tinent d'alcalde de Seguretat Ciutadana, Jordi Puigneró, ha destacat els esforços dels 'dos cossos policials per mantenir els bons índexs de seguretat de la ciutat'.

La matinada de dissabte passat, els dos cossos policials van detenir dos individus sospitosos de robar fil de coure de l'enllumenat públic a les Planes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.