La Taula de la Gent Gran crida a la unitat del col·lectiu contra les retallades


  • Comparteix:

La Taula de la Gent Gran condemna les retallades i demana justícia

La Taula de la Gent Gran condemna les retallades i demana justícia

El representant de la Taula de la Gent Gran, Josep Carné, fa una crida a la unitat del col·lectiu per 'dir prou' a les retallades que s'imposen des de la Generalitat i el govern espanyol. Carné ha lamentat que s'estiguin fent passos enrere pel que fa als drets a la ciutadania, després que la seva generació hagi estat 'tota la vida lluitant' per un estat del benestar. També ha reivindicat el paper de la gent gran en la societat actual i ha subratllat les ganes de treballar i mantenir-se actius.

Segons el representant de la Taula de la Gent Gran, no són justes les retallades que està patint la societat en general i el col·lectiu de la gent gran en concret. En aquest sentit, ha criticat les mesures de l'executiu català en matèria de sanitat, especialment el pagament d'un euro per recepta. Tal com ha avançat Carné, 's'estan comportant injustament' i ha recordat que va ser la seva generació qui va lluitar pels drets de què ara ells gaudeixen.

Josep Carré

Ha arribat el moment que la gent gran s'hauria d'unir per dir prou. No hi ha dret que els banquers que ens han portat a la ruina estiguin cobrant aquests sous i nosaltres haguem de pagar els medicaments.


Carné també ha demanat reconeixement per la tasca de la gent gran dins de la societat i ha subratllat la importància que el seu col·lectiu se senti actiu, treballi i lluiti. 'Hem de potenciar un envelliment útil', ha dit i ha remarcat que són grans, 'però no vells ni ensorrats'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.