Els Mossos detenen tres persones acusades d'un robatori a Sant Cugat


  • Comparteix:

Els Mossos detenen els sospitosos de tres robatoris / Font: Coma-ruga.info

Els Mossos detenen els sospitosos de tres robatoris / Font: Coma-ruga.info

Els Mossos d'Esquadra han detingut tres persones sospitoses de diversos furts a joieries i d'un robatori amb força i intimidació en un domicili de la nostra ciutat. Es tracta de dues dones i un home que haurien comés aquest delicte, a més de robar a una joieria de Martorell i a una altra de València, a finals de l'any passat.

La investigació es va iniciar a mitjans d'abril quan el cos policial va rebre informació d'un grup que es dedicava a robatoris a interiors de llars i joieries. Fruit de l'anàlisis de diverses imatges dels sospitosos, els Mossos van identificar aquestes tres persones com els autors dels furts de València i Martorell així com del robatori amb força i intimidació a l'interior d'un habitatge santcugatenc. Aquest fet hauria tingut lloc al novembre de l'any passat. Els individus haurien assaltat una mare i una filla que sortien del seu vehicle que van ser colpejades i immobilitzades. Els assaltants es van endur, presumptament, 12.000 euros de la bossa de mà, el telèfons mòbils i les joies que portaven en aquell moment.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.