Arriba la 5a edició dels vídeos d'estiu YouTube amb una vintena de premis


  • Comparteix:

La 5a edició del Concurs de Vídeos d'Estiu del canal YouTube Sant Cugat ja està en marxa. Aquest certamen, obert a tots els veïns de la ciutat, repartirà enguany 21 premis que valoraran la improvisació, la frescor i la intenció de les propostes. Els audiovisuals es poden presentar fins a finals d'octubre. La iniciativa és una proposta de l'Ajuntament que compta amb la col·laboració de Cugat.cat i el Tot Sant Cugat.

Realitzar un vídeo amb la temàtica de les activitats d'estiu, d'un màxim d'un minut, incorporar la frase 'em dic (i el nom de l'autor o autora), i sóc de Sant Cugat', i complir les normes del codi ètic de l'Agència de Qualitat de Continguts a Internet són els requisits imprescindibles per concursar en aquesta nova edició. Un cop el participant tingui el vídeo gravat amb aquestes característiques, l'haurà de pujar a la xarxa YouTube i prendre nota de l'enllaç que haurà d'enviar a l'adreça youtube@cugat.cat, acompanyat de les dades de l'autor o autora (nom i cognoms, edat, telèfon, adreça electrònica i mitjà de gravació del vídeo càmera o mòbil).

La regidora de Comunicació, Joana Barbany, ha explicat que per engrescar a més participants, enguany, es potencia els vídeos no editats, és a dir, enregistrats directament amb els telèfons mòbils i penjats sense talls ni afegits.

Joana Barbany

Volem consolidar el projecte. Prioritzarem els vídeos enregistrats amb telèfons perquè més santcugatencs s'animin a participar.


El període de presentació de candidatures ja està obert i es tancarà l'últim dia d'octubre. Els ciutadans podran veure, puntuar i comentar els vídeos participants a través del canal Yotube.com/santcugat. El resultat de les votacions serà tingut en compte pel jurat, però no de manera vinculant.

El director de Cugat.cat, Miquel Herrada, ha destacat la qualitat de les propostes d'edicions anteriors i considera el certamen com una via de promoció del talent local que s'ajusta a un dels compromisos del grup de comunicació multimèdia.

Els organitzadors del concurs repartiran enguany un total de 21 premis dividits en dues categories: vídeos sense tall i vídeos editats. Una tableta Samsung Galaxy, una impressora i una nit d'hotel són només alguns dels guardons que es lliuraran. La iniciativa audiovisual compta amb la col·laboració d'empreses com Vodafone, Hewlett-Packard (HP), Dir, Junior, Hotel Qgat i la llibreria Paidea, entre d'altres.

La llista de guanyadors es publicarà a la web de l'Ajuntament -Santcugat.cat-, a Cugat.cat i a Totsantcugat.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.