Abat Guillem d'Avinyó s'afegeix als carrers tallats per obres fins dimarts


Temes relacionats

Sant Medir i Camí de la Creu, tallats al trànsit fins dimarts vinent ( 6/ago/12)


  • Comparteix:

Mapa per caminar a peu pel carrer d'Abat Guillem d'Avinyó a causa de les obres

Mapa per caminar a peu pel carrer d'Abat Guillem d'Avinyó a causa de les obres

El trànsit del carrer d'Abat Guillem d'Avinyó estarà interromput per obres al clavegueram fins aquest dimarts. Aquest carrer se suma al tram del carrer Sant Medir i el del Camí de la Creu, que estan tallats des de dilluns passat. A més, les parades de la línia 8 de la plaça de Sant Francesc i del carrer d'Abat Guillem d'Avinyó romandran fora de servei fins el mateix dimarts i es traslladan al carrer de Joan XXIII.

El tram interromput del carrer Sant Medir és el comprès entre la rambla del Celler i el passatge de la Cooperativa. L'itinerari recomanat per l'Ajuntament per passar pel carrer Migdia consisteix en accedir al carrer de Vallès des de la rambla del Celler i agafar el carrer Migdia. El recorregut segueix pel carrer de Balmes per desembocar finalment a la rambla del Celler.

Pel que fa al Camí de la Creu, l'objectiu dels treballs és connectar la nova promoció de pisos de Promusa a la xarxa de clavegueram.

Mentre es mantinguin inactives les parades de bus de la plaça Sant Francesc i del carrer Abat Guillem d'Avinyó, els usuaris hauran d'utilitzar una parada provisional situada al carrer Joan XXIII.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.