Arriba el Fora Estocs, una oportunitat per comprar moda a preus rebaixats


  • Comparteix:

Edició anterior del Fora Estocs

Edició anterior del Fora Estocs

Un centenar de botigues santcugatenques mostraran els articles que no han venut durant l'estiu en una nova edició del Fora Estocs aquest dissabte. La iniciativa, organitzada per l'associació Sant Cugat Comerç, ja s'ha consolidat a la ciutat, i es presenta com una oportunitat tant per a botiguers com consumidors en l'actual context econòmic. L'edició d'aquest dissabte tira endavant tot i la pluja.

La majoria d'articles que es posaran a la venda aquest dissabte tindran preus rebaixats, amb l'objectiu de buidar magatzems. Les paradetes de les botigues s'instal·laran al centre de ciutat, a l'entorn dels Quatre Cantons, el carrer Valldoreix i Santiago Rusiñol. La presidenta de l'associació Sant Cugat Comerç, Maite Pérez, ha explicat a Cugat.cat que el Fora Estocs és una gran oportunitat per als consumidors i les botigues, i que sobretot es vendran articles de moda.

Maite Pérez

Es vendran sobretot articles de moda: roba, sabates, bijuteria i coses per a la llar.


Les comerços participants al Fora Estocs vendran des de les deu del matí i fins les vuit del vespre. Enguany no s'han organitzat activitats durant el dia perquè Sant Cugat Comerç considera que la iniciativa ja s'ha convertit en un reclam per ella mateixa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.