Sant Cugat es consciencia contra l'Alzheimer amb la tradicional tómbola


Temes relacionats

Grifols dóna un pas endavant en el diagnòstic precoç de l'Alzheimer (19/set/12)

Araclon Biotech, de Grifols, avança en la detecció de l'Alzheimer (17/jul/12)


  • Comparteix:

Els actes continuaran la setmana vinent

Els actes continuaran la setmana vinent

Els Quatre Cantons seran l'epicentre de l'inici dels actes del Dia Mundial de l'Alzheimer amb la tradicional tómbola organitzada per l'Associació de Familiars de Malalts d'Alzheimer. La setmana vinent continuaran les activitats amb una conferència a càrrec de la catedràtica d'ètica i Premi Ciutat de Sant Cugat, Victòria Camps, i un concert benèfic amb la participació de l'Orfeó Català. El segon dimarts d'octubre finalitzaran els actes amb un taller d'arteràpia.

La tómbola benèfica estarà instal·lada durant tot el dia a la cèntrica plaça i, com és habitual, els fons recaptats es destinaran a finançar les activitats que l'Associació de Familiars de Malalts d'Alzheimer desenvolupa a la ciutat.

La presidenta de l'entitat, Isabel Martínez, ha recordat al magazín 'Sant Cugat a Fons' de Cugat.cat (91.5 FM) la importància de detectar la malaltia i actuar ràpidament.

Isabel Martínez

És important que la gent se sensibilitzi, s'adoni que cal tallar-ho abans que la malaltia s'espandeixi.


El secretari de l'associació, Rafa Usero, preveu recaptar uns 6.000 euros, en la línia d'altres anys, que aniran destinats a beques i projectes de l'entitat.

Rafa Usero

Esperem que aquest any sigui similiar a altres anys, que vam arribar als 6.000 euros.


Dimecres vinent serà el torn de la xerrada amb la presència de la també presidenta del Comitè de Bioètica d'Espanya, la santcugatenca Victòria Camps, a les set de la tarda a la Casa de Cultura.

Dissabte vinent tindrà lloc el concert benèfic de l'Orfeó Català a dos quarts de deu de la nit al Monestir. és una acte que compta amb la col·laboració de Joventuts Musicals (JJMM).

Les activitats s'allargaran fins el segon dimarts d'octubre quan se celebrarà un taller d'arteràpia dirigit per la presidenta d'Uszheimer, Neus Rodríguez. La cita és a dos quarts de set de la tarda a l'aula de cos de la Casa de Cultura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.