FGC millorarà la qualitat de l'atenció als usuaris amb discapacitat intel·lectual


  • Comparteix:

La presidenta de DINCAT, Rosa Cadenas, i el president de FGC, Enric Ticó / Font: FGC

La presidenta de DINCAT, Rosa Cadenas, i el president de FGC, Enric Ticó / Font: FGC

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) i l'entitat Discapacitat Intel·lectual Catalunya (DINCAT) han signat un conveni per millorar l'atenció als usuaris amb discapacitat intel·lectual. L'objectiu de l'acord és establir un protocol d'actuació per a la formació dels agents de FCG, entre altres accions.

Amb l'acord que FGC i DINCAT han signat, l'empresa de transport es compromet a revisar la comunicació que proporcionen per escrit i proposar tècniques com la lectura fàcil o pictogrames adaptats. A més, volen establir un calendari de visites guiades a les instal·lacions de FGC per a la familiarització de les persones amb algun tipus de discapacitat intel·lectual. D'altra banda, crearan un dossier amb els protocols d'actuació per a la formació dels agents de FGC en la millora de comprensió de les necessitats de les persones amb discapacitat intel·lectual.

El conveni també parla de l'integració laboral. FGC es compromet a informar de tots els concursos de contractació de serveis que es generin a l'empresa, segons marca la Llei d'integració de persones amb discapacitat (LISMI).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.