Rigau manté el compromís amb el Leonardo da Vinci, però sense calendari


Temes relacionats

L'equip de govern lamenta que el Leonardo da Vinci es quedi fora dels pressupostos (14/jun/11)

ICV-EUiA lamenta que el Leonardo da Vinci no s'inclogui als pressupostos de 2011 de la Generalitat ( 9/jun/11)

El Leonardo da Vinci es trasllada a Volpelleres a un nou centre per a 800 alumnes (20/oct/09)


  • Comparteix:

Les instal·lacions actuals del Leonardo da Vinci / Font: Google Maps

Les instal·lacions actuals del Leonardo da Vinci / Font: Google Maps

La consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, ha afirmat que la conjuntura actual li impedeix marcar el calendari de trasllat de l'institut Leonardo da Vinci a unes noves instal·lacions, tot i que afirma que manté el reclam sobre la taula. De fet, Rigau ha destacat la 'insistència' del municipi en la consecució del projecte després de no assolir la seva inclusió en els pressupostos de la Generalitat d'enguany. De la seva banda, el consistori ha refermat la prioritat de l'equipament.

La consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, ha posat de relleu la qualitat de l'educació pública de la ciutat, qualificant-la com una de les milllors de Catalunya. Tot i així, el panorama educatiu local continua estancat en la consecució del nou institut Leonardo da Vinci. En aquest sentit, Rigau assegura que manté les previsions d'inclusió del projecte en els pressupostos de la Generalitat, tot i que no pot concretar dates.

Irene Rigau

Les circumstàncies actuals no em permeten concretar un calendari, però el projecte del Leonardo da Vinci continua sobre la taula.


L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha reiterat el compromís del consistori amb el projecte del nou institut Leonardo da Vinci i assegura que és prioritari tant per l'Ajuntament com per la conselleria d'Ensenyament.

Mercè Conesa

Entenem que el moment és molt complex, haurem de tenir paciència.


Rigau ha fet aquestes declaracions en el marc de l'acte d'inauguració de les noves instal·lacions de l'escola Thau a la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.