Capio HGC s'implica amb la promoció de la salut a Sant Cugat


Temes relacionats

Sant Cugat vol que Capio HGC atengui santcugatencs en el sistema públic (10/oct/12)

Capio HGC oferirà consells i trobades digitals sobre salut des de Cugat.cat (10/oct/12)


  • Comparteix:

El Capio Hospital General de Catalunya (HGC) i l'Ajuntament han signat un conveni de col·laboració per promoure hàbits saludables a través de la pràctica esportiva i l'activitat cultural de Sant Cugat. L'acord, amb un pressupost de més de 80.000 euros per tres anys, contempla la promoció de la programació 'Uaal·la! En família' del Teatre-Auditori, dels Jocs esportius en edat escolar i el Cros, a més de la divulgació de consells de salut a través del grup multimèdia Cugat.cat.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha posat aquest acord com a exemple de col·laboració público-privada. Conesa ha dit que l'Ajuntament i Capio coincideixen en l'objectiu de difondre el valor de la prevenció de la salut entre la població i promoure una bona política de salut pública.

Mercè Conesa

Hem treballat per promoure una bona política de salut públic i hàbits saludables.


El director del Capio HGC, Xavier Mate, ha recordat que amb aquest conveni es reforça l'aposta del centre per continuar col·laborant amb activitats santcugatenques.

Xavier Mate

Aquí el tema més important és la voluntat d'anar en un camí junts. Tenim una voluntat de servei obert. Aquesta vegada ens hem tirat a la piscina per tres anys.


El text contempla que el centre hospitalari faci una aportació total de 80.720 euros per als propers tres anys per col·laborar amb els Jocs Esportius en Edat Escolar i el Cros escolar Ciutat de Sant Cugat, en matèria esportiva; donar suport a la programació familiar estable del Teatre-Auditori a través de les activitats 'Uaal·la! En família' i 'Uaal·la! Cinema en família', en matèria cultural; i divulgar consells de salut a través de Cugat.cat, en matèria de comunicació.

Durant la roda de premsa s'ha avançat que Capio HGC i Ajuntament estan negociant per signar més convenis de col·laboració per als propers anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.