Conesa explica avui els progressos de la 'ciutat intel·ligent' al congrés mundial


  • Comparteix:

Conesa va visitar l'estand dilluns

Conesa va visitar l'estand dilluns

L'Ajuntament exposa aquest dijous la seva experiència com a pionera a Catalunya en el projecte de ciutats intel·ligents en el marc del Congrés Mundial d'Smart City que acaba avui a Fira de Barcelona. L'alcaldessa, Mercè Conesa, protagonitza una conferència a dos quarts de sis de la tarda coincidint amb el primer aniversari de la posada en marxa del primer carrer intel·ligent integral del país, el carrer de Cèsar Martinell.

Conesa serà una de les veus que explicaran el desenvolupament i els progressos que ha tingut l'aplicació de 'polítiques intel·ligents' a àmbit local. Ho farà a través d'una ponència, aquest dijous a dos quarts de sis de la tarda, en el marc del cicle de xerrades que l'Smart City Expo World Congress ha organitzat per donar a conèixer els casos concrets de ciutats intel·ligents. Conesa compartirà la ponència amb l'alcalde de Viladecans, Carles Ruiz; l'alcalde de Sant Feliu de Llobregat, Jordi San José; el regidor d'Espai Públic de Sabadell, Paco Bustos, i la tinenta d'alcalde de Figueres, Marta Felip.

L'Smart City Expo World Congress és el punt de trobada mundial per a ciutats, responsables polítics, administració pública, experts, professionals de diferents camps i empreses interessades en abordar els reptes d'un nou escenari mundial en què el 75% de la població mundial estarà vivint en àrees urbanes al 2050.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.