Centenars de persones visiten l'Envelat de Nadal durant la primera tarda de funcionament


  • Comparteix:

La ludoteca per als més petits és un dels espais de l'Envelat d'enguany

La ludoteca per als més petits és un dels espais de l'Envelat d'enguany

L'Envelat de Nadal ja s'ha omplert de criatures durant el seu primer dia de funcionament. Un any més, els més petits de Sant Cugat poden gaudir de més de 2.000 metres quadrats de propostes lúdiques, on aquest any destaquen com a novetats l'espai de circ o la carpa de maquillatge, entre d'altres. També per als més grans hi ha novetats, amb les nits temàtiques dedicades al ball, la música o el cinema.

El fred no ha impedit que petits i grans s'hagin acostat a l'Envelat durant el seu primer dia de funcionament. Com ja és habitual, la canalla ha pogut gaudir de les diferents propostes lúdiques, com els inflables, l'espai de circ, els jocs reciclats o la carpa de maquillatge, així com de la festa inaugural, que ha anat a càrrec dels grups The Mortimers i De Parrandal.

Aquest ha estat el tret de sortida a dues setmanes de propostes lúdiques i educatives, on no hi faltaran els tallers matinals, els espectacles infantils a les tardes, i les propostes per a joves i adults a les nits.

Per a l'alcalde de Sant Cugat, es tracta d'un programa variat i per a tots els gustos que cal descobrir per un mateix.

Lluís Recoder

Jo animo a la gent que vingui i ho descobreixin per ells mateixos. Hi ha activitats molt diverses.


Pel que fa a les primeres reaccions, tant els pares com la canalla s'han mostrat satisfets que un any més es mantingui aquesta iniciativa. Per als pares, és una bona manera que els petits gaudieixin de les vacances. Per als nens i nenes, és una font de diversió on cadascú troba el seu espai o atracció predilecte.

Usuaris de l'Envelat

Està molt bé, com sempre. És una iniciativa que no s'hauria de perdre.


Fins el dia 5 de gener, aquest espai, ubicat al parc de Ramon Barnils, funcionarà cada dia des de les onze del matí a les dues de la tarda, i de cinc a vuit del vespre.
Per als més grans, l'oferta començarà a quarts d'onze de la nit, amb 8 nits dedicadades als joves i adults, on no hi faltarà el Quintó de Nadal, i on aquest any s'han programat diverses nits de ball o una vetllada de curtmetratges en català.
L'objectiu de l'Ajuntament és superar els 23.000 visitants que van passar l'any passat per aquest espai.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.