Els serveis municipals funcionaran en serveis mínims demà


  • Comparteix:

Façana de l'ajuntament

Façana de l'ajuntament

L'Ajuntament, les escoles, les biblioteques, els casals municipals i el museu restaran oberts aquest dimecres amb la presència d'un conserge segons estableixen els serveis mínims decretats pel consistori. L'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) funcionarà amb tres gestors, un oficial farà les tasques de la brigada i un peó treballarà al Mercat de Torreblanca. Un autobús circularà per cadascuna de les nou línies urbanes a les hores punta. També queda garantida la presència d'una persona a l'Escola d'Art, a l'Escola de Música i al taller El Triangle.

Centres educatius

L'Ajuntament garanteix l'accés als següents edificis amb la presència d'un conserge: escola Catalunya, escola Collserola, escola Gerbert d'Orlhac, escola Joan Maragall, escola l'Olivera, escola Ciutat d'Alba, escola La Floresta, escola Pi d'en Xandri, escola Pins del Vallès, escola Turó de Can Mates, escola d'Art (matí i tarda), serveis socials ubicats a la plaça d'en Coll (matí i tarda), escola de música (matí i tarda), Casa Mònaco (matí i tarda), Biblioteca Gabriel Ferrater, Biblioteca Marta Pessarrodona, Casal Mira-sol (tarda), Casal La Floresta, Casal les Planes, Museu, Casa de Cultura (matí i tarda) i consergeria Ajuntament (matí i tarda).

També es garanteix la presència d'una persona de l'equip directiu a l'Escola d'Art i a l'Escola de Música, i un coordinador al Taller Triangle. Pel que fa a les escoles bressol es garanteix la presència de la directora de cada centre, així com un coordinador i el 33% de la plantilla.

Serveis municipal

També queda garantida la presència de tres gestors a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (dos al matí i un a la tarda), un oficial a la brigada, un tècnic de protecció civil, un tècnic d'informàtica i un peó al mercat Torreblanca (matí i tarda).

Transport urbà

Seguint els serveis mínims fixats per la conselleria d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, entre dos quarts de set i dos quarts de deu del matí i entre dos quarts de cinc de la tarda i dos quarts de nou del vespre a Sant Cugat circularà 1 autobús per cada una de les 9 línies de transport urbà que hi ha al municipi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.