La fira d'artesans de Santa Llúcia arriba a la ciutat la setmana vinent


Temes relacionats

La Fira de Santa Llúcia de la Floresta torna amb un format més reduït ( 3/des/11)

La Fira d'Artesans arrenca amb bon peu pel canvi d'ubicació i el bon temps (18/des/10)


  • Comparteix:

Fira de Santa Llúcia d'una edició anterior

Fira de Santa Llúcia d'una edició anterior

La fira nadalenca de Santa Llúcia, organitzada per l'associació d'Artesans de Sant Cugat, donarà el tret de sortida el tercer dissabte de desembre i s'instal·larà a la plaça dels Quatre Cantons fins el dia abans de Nadal. Els paradistes oferiran tota mena de productes artesanals de fusta, de ceràmica i joieria, entre d'altres, tots elaborats per petits productors de la ciutat. En total hi participaran una vintena d'artesans locals i de la comarca.

Els artesans de la ciutat ja fa temps que organitzen la fira mensual a la plaça dels Quatre Cantons. Per segon any consecutiu, aquest espai acollirà la Fira de Santa Llúcia, que abans tenia lloc a la plaça del Rei. La membre de l'associació Alicia Martín ha explicat a Cugat.cat que tot i els temps de crisi, s'espera que l'època nadalenca ajudi a la venda.

Alicia Martín

És una època on és maco cuidar d'uns i d'altres, i repartir de vegades, en forma de regals.


En aquesta edició, la fira tindrà una durada de nou dies, i les parades s'instal·laran les jornades prèvies al dia de Nadal. Així, el mercat obrirà les seves portes a les deu del matí fins prop de les nou del vespre. Com en altres edicions, tothom que compri al mercat rebrà una butlleta per a un sorteig que es farà cada dia mentre duri la fira. Els premis de la rifa seran productes realitzats pels artesans.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.