Una parella de santcugatencs fa la volta al món (i no en 80 dies)


  • Comparteix:

Bahrain ha estat la primera parada d'aquests santcugatencs / Font: Voltaelmonitornaalborn.blogspot.com.es

Bahrain ha estat la primera parada d'aquests santcugatencs / Font: Voltaelmonitornaalborn.blogspot.com.es

Els santcugatencs Pau Johé i Júlia Campmany han deixat la nostra ciutat amb l'objectiu de donar la volta al món en un any en un viatge que relaten a un bloc. La parella, que ha marxat equipada només amb una motxilla, farà estada en una quinzena d'indrets com Bahrain, la Polinèsia Francesa, l'Illa de Pasqua, Buenos Aires i Nova York.

Pau Johé i Júlia Campmany volien viure una aventura i, un bon dia, van decidir deixar la feina i el pis que tenien a Sant Cugat per fer la volta al món en un any. Amb només una motxilla i ganes de conèixer altres països i cultures, van fer una parada estratègica a Londres on, a banda de dissenyar la ruta, va néixer Voltaelmonitornaalborn.blogspot.com.es.

En aquest bloc, la parella de santcugatencs, de 31 anys, explica les seves vivències i comparteix amb els internautes aquesta escapada que va decidir-se 'durant el primer trimestre de 2012, pujant La Mola', segons diu el web.

Les primeres parades oficials del viatge han estat Bahrain i Katmandú. Les seguiran Bombai, Bangkok, Melbourne, Auckland, la Polinèsia Francesa, l'Illa de Pasqua, Santiago de Xile, Ushuaia, Buenos Aires, Lima, Quito, Guayaquil i Nova York.

Segons la ruta, Johé i Campmany acaben d'encetar 12 dies de trekking per arribar al camp base de l'Everest.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.