El Concurs de Vídeos d'Estiu premia la creativitat d'una vintena de santcugatencs


Temes relacionats

S'acosta la data límit per participar al Concurs de Vídeos de YouTube (18/oct/12)

La 5a edició dels vídeos d'estiu YouTube porta una vintena de premis (13/ago/12)


  • Comparteix:

El vídeo 'Passant-ho bé a l''skatepark'', de Mercè Rullan, i el clip 'Cala Morell', de Christian Vidstein, han estat els guanyadors de la 5a edició del Concurs de Vídeos d'Estiu a través de YouTube que organitza l'Ajuntament amb la col·laboració de Cugat.cat i el 'Tot Sant Cugat'. L'objectiu del certamen és fomentar l'ús de les noves tecnologies així com el talent, tot fent ciutat. En total s'han entregat prop d'una vintena de premis.

Enguany s'ha prioritzat l'espontaneïtat dels vídeos no editats que de forma general s'han realitzat amb telèfons mòbils, tot i que els vídeos editats han continuat tenint més participació. Els guanyadors han triat entre prop d'una vintena de regals valorats en 2.000 euros.

La regidora de Comunicació, Joana Barbany, ha destacat que els vídeos representen molt bé els ciutadans de Sant Cugat.

Joana Barbany

Són vídeos molts santcugatencs. Hi ha famílies amb els nens, mascotes, gent gran activa, molt esport, molta diversió... Reflecteix perfectament com són els santcugatencs.


En la categoria de vídeos no editats ha quedat en segona posició el clip 'Estiu a la muntanya', de Jordi, Pau, Clara, Bet i Mireia, seguit de 'Balada trista dels tres tenors', de Manel Martin Márquez; 'Cim Pica d'Estats 3.143 m', d'Ernest Vidal; 'A la fresca!', de Mercè Manso; 'Últims metres del Coll du Tourmalet en bicicleta', d'Ernest Vidal, i 'Obrint-se camí', de Mercè Manso.

De la vessant de vídeos editats, el segon premi se l'han endut Marc Benet, Carolina Benet, Laura Aballanet, Miquel Aballanet i Bernat Velasco per 'London 2012 = SQ 2012'. Altres clips premiats han estat '2012' de Marc Gómez, 'Vull tornar a Sant Cugat' de Gerard Sáez i 'Salou 2012' de Reyes Sala, entre altres 11 vídeos que també s'han endut premi.

El consistori i Cugat.cat van encetar el 2008 el canal YouTube de la ciutat.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.