Sant Cugat viu una nit de Cap d'Any tranquil·la i sense incidències destacades


Temes relacionats

Sant Cugat tanca la nit de Cap d'Any amb tres accidents lleus ( 1/gen/12)

Sant Cugat celebra amb civisme el Cap d'Any ( 1/gen/11)

La policia deté tres persones durant la nit de Cap d'Any per tirar testos de flors des d'una balconada de l'avinguda Lluís Companys ( 1/gen/09)


  • Comparteix:

La Policia ha registrat tres test d'alcoholèmia positius / Font: ACN

La Policia ha registrat tres test d'alcoholèmia positius / Font: ACN

La nit de Cap d'Any a la ciutat s'ha desenvolupat sense incidències importants. Durant la matinada de dilluns a dimarts s'han registrat fins a quatre accidents de trànsit lleus. En tres d'aquests accidents, els conductors han donat positiu en el test d'alcoholèmia. Els incidents, però, no han ocasionat ferits i només un dels accidents ha estat amb implicació d'un altre cotxe. Policia Local i Mossos d'Esquadra no han registrat, d'altra banda, cap acte vandàlic a diferència del que havia passat altres anys.

El tinent d'alcalde de Seguretat Ciutadana, Jordi Puigneró, ha explicat a Cugat.cat que, més enllà d'aquests controls d'alcoholèmia, la Policia Local no ha registrat més positius a la ciutat.

Jordi Puigneró

Ha estat una nit molt tranquil·la. Hem tingut quatre accidents de trànsit amb tres alcoholèmies, però no hi hagut ni baralles ni altres actes vandàlics.


Puigneró ha destacat la 'tranquil·litat' amb la que s'ha viscut a Sant Cugat la nit de Cap d'Any. El titular de Seguretat ha valorat que totes les festes a locals amb permisos hagin acabat a l'hora acordada i sense problemes. En aquest sentit, ha explicat que només els ha arribat una 'petita' queixa per sorolls en un domicili privat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.