'La Fàbrica dels somnis' descobreix avui els seus guanyadors


Temes relacionats

'La Fàbrica de somnis' de Sant Cugat Comerç repartirà tres vals de 1.000 euros (10/des/12)


  • Comparteix:

La campanya 'La fàbrica dels somnis' l'organitza Sant  Cugat Comerç

La campanya 'La fàbrica dels somnis' l'organitza Sant Cugat Comerç

Els tres guanyadors de 'La fàbrica dels somnis', concurs organitzat per l'Associació Sant Cugat Comerç (StC), se sabran aquest divendres. La Casa Aymat acollirà el sorteig que tindrà lloc al punt del migdia. Els afortunats també es faran públics a través de la pàgina web Santcugatcomerç.cat i a través de les xarxes socials de l'entitat. Els guanyadors de 'La fàbrica dels somnis' rebran el premi, un val de 1.000 euros per a cadascun, als seus domicilis durant la setmana vinent.

Els santcugatencs han tingut temps des del 10 de desembre fins dissabte passat per participar a 'La fàbrica dels somnis'. Cada vegada que han fet una compra en una botiga associada a Sant Cugat Comerç han rebut una butlleta per participar a la promoció. Els tres afortunats rebran un val de 1.000 euros per gastar-se als establiments de la manera que van detallar a la butlleta. La quantitat màxima per gastar-se a cada botiga és de 200 euros tot i que el mínim nombre de botigues on gastar-se el val són sis.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.