La Guitza busca convertir-se en un espai per a tots els santcugatencs


  • Comparteix:

El Casal Popular la Guitza està ubicat al carrer de Migdia número 13

El Casal Popular la Guitza està ubicat al carrer de Migdia número 13

El Casal Popular la Guitza estrena l'any amb l'objectiu de convertir-se en un espai per a totes les edats i acostar-se a tots els santcugatencs. Amb aquesta intenció, el casal ha creat un espai de conta contes, que tindrà lloc una vegada al mes per atraure el públic familiar. També amb periodicitat mensual ofereix el taller de salsa pensat per a joves i grans. La Guitza no oblida, però, el seu vessant més polític i reivindicatiu i acollirà cada tercer divendres de mes un sopar-tertúlia.

La principal novetat per a aquest 2013 al Casal Popular la Guitza és l'espai conta contes, on Eva Tataret llegirà als més petits a partir de les sis de la tarda cada tercer dissabte de mes. La membre de l'entitat Mireia Ferrés ha explicat que l'objectiu d'aquesta nova proposta és convertir-se en un espai per a tots els santcugatencs.

Mireia Ferrés

Volem no ser un espai només per joves sinó per gent de totes les edats, des de nens petits fins adults. Per això aquest any estrenem el Conta Contes.


La Guitza també acollirà sopars-tertúlia d'introducció a la política revolucionària cada tercer divendres de mes a partir de les vuit del vespre. La primera sessió serà a càrrec de l'historiador Abel Caldera, que oferirà la xerrada 'Els Països Catalans com a subjecte polític. Territorialitat'.

D'altra banda, el casal ha optat per recuperar els tallers de salsa que sempre han obtingut una bona resposta i convertir-los en una activitat periòdica que tindrà lloc cada últim divendres de mes a dos quarts d'11 de la nit.

La Guitza també manté la seva activitat com a punt de distribució de les cistelles de consum ecològic de la cooperativa l'Ortiga i seguirà oferint partits del Barça en pantalla gran.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.