Arriba el 26è sopar contra el càncer que organitza la delegació local de l'AECC


Temes relacionats

El 26è sopar de l'AECC serà el 16 de març ( 1/feb/13)

Sant Cugat continua la seva lluita contra el càncer (10/mar/12)

Més investigació i esperança, missatge de Sant Cugat en el Dia Internacional del Càncer de Mama (20/oct/11)


  • Comparteix:

L'any passat també van dur a terme el sopar al Qgat Hotel / Font: Hotelsantcugat.com

L'any passat també van dur a terme el sopar al Qgat Hotel / Font: Hotelsantcugat.com

El 26è sopar de la secció local de l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) arriba aquest dissabte amb la voluntat de recaptar fons per lluitar contra la malaltia. La trobada anual tindrà lloc a l'Hotel Qgat Suites & Events i comptarà amb la tradicional tòmbola-subhasta. La presidenta de la secció local de l'entitat, Marta Martí, ha afirmat que l'afectació de la malaltia ha disminuït a la ciutat gràcies a la prevenció dels santcugatencs contra aquesta patologia. L'acte comptarà amb la presència de l'alcaldessa, la presidenta del Parlament, Núria de Gispert, l'exalcalde i exconseller, Lluís Recoder, i l'esposa de l'expresident Jordi Pujol, Marta Ferrussola.

Un any més la delegació santcugatenca de l'AECC, liderada per Marta Martí, organitza el tradicional sopar benèfic a l'hotel Qgat. L'objectiu d'aquest esdeveniment és recaptar fons per a aquesta associació que es destinaran a la investigació, prevenció, campanyes de sensibilització i atenció directa al malalt en qüestions com el suport psicològic i les ajudes econòmiques.

Martí també ha afirmat que la crisi no s'ha notat en la solidaritat dels santcugatencs ni en la investigació de la malaltia, i ha subratllat que han sumat més socis i voluntaris en els darrers anys, fins arribar a les 500 persones.

Marta Martí

La crisi no l'hem notada. Tenim més socis i més gent voluntària. El que sí podríem dir és que si les empreses donaven 'x' ara donen una mica menys. Però donen, que és l'important.


La presidenta local també ha subratllat la importància de la investigació que, juntament amb la prevenció, és 'imprescindible' per aturar la malaltia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.