La gastronomia índia, protagonista de la inauguració del Cafè Mumbai


Temes relacionats

Shahida Ahmed: 'Aprendrem a moure el cos a través de la música de l'Índia' (23/gen/13)

Cafè Mumbai és el nou espai que ofereix Bollywood, massatges i tes (14/gen/13)


  • Comparteix:

El Cafè Mumbai s'inaugura aquest oficialment aquest dissabte / Font: Cafè Mumbai

El Cafè Mumbai s'inaugura aquest oficialment aquest dissabte / Font: Cafè Mumbai

El Cafè Mumbai inaugura oficialment el seu local aquest dissabte amb la posada en marxa de les nits temàtiques sobre la gastronomia i la música d'altres regions. El país convidat a aquesta primera sessió és l'Índia. Els assistents podran participar, a partir de les cinc de la tarda, en una classe de prova de dansa d'estil Bollywood. Tot seguit arribarà la degustació dels plats tradicionals indis, acompanyada d'alguns rituals religiosos.

Situat al carrer Mir, molt a prop de la plaça d'Octavià, el nou espai aposta per la degustació de begudes, els massatges i la pràctica de ioga i dansa. El Cafè Mumbai disposa de tres espais diferenciats per donar cadascun d'aquests serveis. Una de les sòcies de Cafè Mumbai, Shahida Ahmed, ha explicat que els cursos estan dirigits a totes les edats, incloent-hi la gent gran i els més petits, i tindran com a base la música índia per cuidar el cos i l'ànima. Ahmed també ha descrit en què consistiran les classes de Bollywood, una de les propostes que oferiran de manera regular.

Shahida Ahmed

L'objectiu d'aquestes sessions és aprendre a moure el cos a ritme de les músiques índies.


La propera sessió d'aquestes nits temàtiques tindrà lloc el dijous de la setmana vinent, amb la jornada dedicada a Anglaterra. Els assistents podran prendre una cervesa o el te de la tarda, a més de poder fer intercanvis lingüístics per practicar anglès a canvi de català o castellà.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.