Joan Pera portarà l'humor de Capri als Premis Ciutat de Sant Cugat


  • Comparteix:

L'actor Joan Pera serà l'encarregat de posar l'humor a la Gala dels Premis Ciutat de Sant Cugat i ho farà amb monòlegs de Joan Capri. La cita serà el dilluns 11 de març i servirà per conèixer les persones o institucions guardonades per la seva aportació a la ciutat. Les entrades ja es poden recollir a l'Oficina de Turisme, però els ciutadans que no hi puguin assistir podran seguir l'acte a Cugat.cat, en vídeo en directe.

Joan Pera és un dels reclams de la 8a gala dels Premis Ciutat de Sant Cugat que per primera vegada se celebrarà en dilluns a la tarda per facilitar l'assistència a l'acte al Teatre-Auditori. La cerimònia repetirà tàndem de presentadors, els periodistes santcugatencs Marta Cailà i Josep Maria Vallès.

Entre els 16 candidats fins el moment, els ciutadans hauran d'escollir quin santcugatenc, quina entitat, empresa o institució és mereixedora d'aquest guardó. Les votacions es poden fer físicament als diferents equipaments de la ciutat, o a través de la web Santcugat.cat/premis, que enguany s'ha renovat, fins el 24 de febrer. Cada nominat compta amb un codi QR a través del qual pot donar a conèixer la candidatura i promoure el vot. A més aquest dijous, s'instal·larà una paradeta al mercadal de la plaça d'Octavià perquè els interessats puguin omplir les butlletes dels premis.

La regidora de Comunicació, Joana Barbany, ha destacat la voluntat del consistori de posar en valor aquest reconeixement tot i el context de crisi. Per Barbany, ara és moment de tirar endavant iniciatives com aquesta.

Joana Barbany

Les accions de persones i empreses que fan ciutat s'han de posar en valor. Creiem que en aquests moments és important posar-ho de relleu.


Durant la presentació de la gala, l'actor Joan Pera s'ha definit com la 'cirereta del pastís' i s'ha mostrat diposat a fer riure als assistents. De fet, Pera ha avançat que la seva actuació girarà al voltant dels monòlegs de Joan Capri dels que oferirà un tast 'proper i entranyable'.

Joan Pera

És un espectacle on la gent s'ho passa bé. És molt proper, entranyable. Faré tres o quatre monòlegs d'en Capri. Crec que la gent estarà contenta.


La part artística de la cerimònia es completarà amb actuacions de diversos grups d'alumnes de l'Escola de Música Victòria dels Àngels.

Les entrades ja estan disponibles a l'Oficina de Turisme. D'altra banda, les persones que no puguin assistir a la cerimònia la podran seguir en directe per Cugat.cat a través del format vídeo en directe.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.