La iniciativa Des-Plaça fa una crida a les entitats a participar en l'edició d'enguany


Temes relacionats

L'espai Des-plaça Jove acull una jornada de màgia, música i grafitis (30/jun/12)

L'espai dedicat als joves celebra Sant Pere amb activitats tot el dia (29/jun/12)

L'ska de Kayo Malayo encapçala les ofertes musicals de l'espai Des-plaça Jove (28/jun/12)


  • Comparteix:

Logotip de la iniciativa

Logotip de la iniciativa

La iniciativa Des-Plaça vol tornar a fer-se un espai al carrer per Festa Major i fa una crida a les entitats santcugatenques a participar-hi. Les entitats interessades a formar-ne part poden contactar amb l'assemblea de la iniciativa a través del correu electrònic dpjove@gmail.com.

El Des-plaça és una iniciativa d'algunes entitats santcugatenques per oferir activitats adreçades als joves durant la Festa Major. Segons el membre de Des-plaça Carles Angaril, després del tancament de les Barraques moltes entitats santcugatenques van quedar-se sense lloc al programa de la Festa Major i Des-plaça vol acollir-les com l'any passat.

Angaril ha explicat que l'objectiu de la iniciativa és que aquestes associacions puguin tornar a oferir una festa al poble.

Carles Angaril

La idea és que les entitats que van quedar desemparades amb el tancament de les Barraques poguessin tornar a oferir una festa dins el poble.


El Cau Berenguer el Gran, el Rugby Sant Cugat, Kata Kitinga i el Front Freak, entre d'altres associacions, van ser les entitats que van organitzar l'espai jove durant els quatre dies de Festa Major. Concerts, activitats esportives, gastronòmiques i tallers infantils, entre d'altres propostes, van omplir la plaça del Rei.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.