Sant Cugat, en prealerta per risc de nevades aquest cap de setmana


  • Comparteix:

La nostra comarca està en avís de neu de cara al cap de setmana

La nostra comarca està en avís de neu de cara al cap de setmana

Sant Cugat i la resta del Vallès Occidental es troben en situació de risc per nevades per a aquest cap de setmana. Segons el Servei Meterològic de Catalunya (SMC), es preveu una forta baixada de les temperatures i de cotes baixes de neu. Aquest divendres a la tarda la cota anirà baixant arribant als 400 metres, tot i que la nit de divendres a dissabte serà la més problemàtica, amb cotes de neu que se situaran als 200 metres i, de manera puntual, a cota zero. La Generalitat ha activat en fase de prealerta el Pla Neucat. Cugat.cat informarà minut a minut de l'evolució de la situació meteorològica a través de la web, la ràdio de Sant Cugat 91.5 FM i les xarxes socials.

Durant dissabte les precipitacions s'allunyaran de la nostra ciutat i afectaran la façana litoral, el prelitoral del Tarragonès i la Catalunya Central.

Protecció Civil i el Servei Català de Trànsit (SCT) demanen extremar les precaucions en els desplaçaments i en les activitats de lleure per possible acumulació de gruixos de neu.

De la seva banda, Renfe i Adif han reforçat els serveis preventius incloent l'eventual ús de màquines amb pales llevaneus. Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) ha activat el seu Pla d'Autoprotecció per nevades i fred.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.