La sala Hoboken pateix un robatori amb la tècnica del 'butron'


  • Comparteix:

La sala Hoboken ha patit aquesta matinada un robatori. Segons fonts policials, l'entrada s'ha efectuat a través de l'escala d'incendis d'una nau industrial contigua, propietat de l'Ajuntament, des d'on els lladres han fet un forat pel sostre del local musical a partir de la tècnica del 'butron', que consisteix a fer una gran obertura a la paret per accedir-hi. La investigació està ara en mans dels Mossos d'Esquadra.

Els responsables de la Sala Hoboken han explicat a Cugat.cat que segons els indicis els lladres han treballat en grup i ben organitzats. Primer han entrat a un magatzem municipal de la zona de Can Solà, on han agafat material, com escales, per utilitzar-lo per arribar fins el sostre de la sala per on han accedit.

Segons les gravacions de les càmeres de videovigilància interiors del local, els lladres, que anaven amb la cara tapada i es comunicaven entre ells amb walkies-talkies, han entrat al voltant de les tres de la matinada, esquivant l'alarma connectada que han evitat fer saltar.

Els gestors de l'equipament musical han afegit que, a part dels desperfectes ocasionats, els lladres s'han endut equips de so i llums, sense especificar encara el valor total de material sostret.

Els responsables asseguren que aquests fets no afectaran la programació normal del local.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.