La Casa de Cultura donarà a conèixer l'astrofísica amb una exposició


  • Comparteix:

Exterior de la Casa de Cultura / Font: Casadecultura.santcugat.cat

Exterior de la Casa de Cultura / Font: Casadecultura.santcugat.cat

'De la Terra a l'Univers' és el títol de l'exposició que s'instal·larà a la Casa de Cultura el mes vinent i que té per objectiu divulgar l'astrofísica entre els santcugatencs. La proposta forma part del Fòrum Sant Cugat d'Astrofísica que se celebrarà l'any vinent i que enguany porta aquesta mostra que obrirà les seves portes el 16 d'abril.

La col·laboració entre la ciutat i l'Institut d'Estudis Espacials de Catalunya (IEEC) per organitzar el fòrum d'astrofísica també inclou la celebració d'actes de divulgació els anys que no hi ha congrés, com és el cas d'aquest any. En aquest cas la fórmula triada és una exposició elaborada pel doctor de l'Observatori Astronòmic Hispano-Alemany de Calar Alto, David Galadí i el departament d'Astronomia i Meteorologia de la Universitat de Barcelona (UB).

La regidora d'Educació, Esther Salat, ha assenyalat que amb aquesta iniciativa volen fer difusió del coneixement però al mateix temps es busca despertar noves vocacions científiques.

Esther Salat

Fem una exposició que s'aproparà a les escoles i a la resta de ciutadans. Volem difondre el coneixement i despertar vocacions científiques.


'De la Terra a l'Univers' es podrà visitar a la Casa de Cultura del 16 al 28 d'abril.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.