Els alumnes de primària aprenen a tenir cura de la seva dentura amb una exposició


  • Comparteix:

La mostra explica com prevenir malalties dentals.

La mostra explica com prevenir malalties dentals.

Reforçar la informació sobre la higiene bucodental entre els més petits és el principal objectiu de l'exposició 'La salut i les dents' que es pot veure fins a finals de mes a la Casa de Cultura. La mostra, organitzada per la Diputació de Barcelona, forma part de les activitats que programa el consistori sobre temes de salut i higiene. La previsió és que durant aquests dies hi passin els alumnes de primer curs de primària de totes les escoles del municipi.

Diferents panells expliquen als més petits tot allò relacionat amb les dents; des de la funció de cada una de les peces, passant pel seu creixement fins a temes d'higiene per tal de tenir la dentadura cuidada i evitar les càries. D'aquesta manera, i a partir de les explicacions dels monitors, activitats i jocs, la canalla surt amb una idea molt clara de com s'ha de tenir cura de les dents i per què. Escoltem alguns dels alumnes de l'Escola La Floresta.

Alumnes CEIP La Floresta

He après que m'he de rentar les dents al matí, al migdia i a la nit.


Aquesta mostra, organitzada per la Diputació de Barcelona, s'emmarca en el programa d'activitats que fa el consistori per incidir en temes de salut i higiene entre els escolars, i que cada any dedica un apartat especial a les dents.

Després de compartir una visita a l'exposició amb un grup d'escolars, el regidor de Sanitat, Enric Tomàs, ha assegurat que la mostra està molt pensada perquè els nens i nenes assumeixin la importància de cuidar-se les dents.

Enric Tomàs

Està molt pensada pels nens, amb l'objectiu que entenguin els riscos de cuidar-se la boca i adquiereixin aqesut hàbit.


L'exposició "La salut i les dents" podrà veure's a la Casa de Cultura fins el dia 30 d'aquest mes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.