Els marxaires desfilen ja per Collserola


  • Comparteix:

Els marxaires ja desfilen per Collserola

Els marxaires ja desfilen per Collserola

Més de la meitat dels marxaires ja han començat a caminar cap a Collserola des del Parc de Ramon Barnils. La 55a Marxa Infantil ha donat el tret de sortida a les nou del matí sense incidències. La Marxa Juvenil sortirà a un quart de dotze també del Parc de Ramon Barnils.

Els marxaires ja enfilen cap a Torre Negra. La Marxa els portarà pel Pi d'en Xandri fins a Can Coll després d'una parada per esmorzar a Torre Cendrera. La tornada serà per Can Codonyers fins a l'Hípica de Can Calders. Finalitzat aquest tram els participants tornaran per l'avinguda de les Corts Catalanes per enfilar la darrera part del recorregut, l'avinguda del Pla del Vinyet fins arribar al Parc de Ramon Barnils.

L'organització ha optat per suprimir la pausa del dinar amb els familiars per millorar el control de seguretat dels participants, seguint així les recomanacions del Pla d'Autoprotecció.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.