Les escoles, amb serveis mínims durant la vaga del món educatiu


Temes relacionats

El món educatiu, cridat avui a la vaga general contra la reforma ( 9/mai/13)


  • Comparteix:

L'institut Leonardo da Vinci és un dels centres cridats a fer vaga / Font: Localpres

L'institut Leonardo da Vinci és un dels centres cridats a fer vaga / Font: Localpres

Els centres educatius de la ciutat estaran oberts durant tota la jornada de vaga d'aquest dijous, tal com estableixen els serveis mínims decretats per la Generalitat. Tots els centres hauran de comptar, com a mínim, amb una persona de l'equip directiu i un auxiliar administratiu. Amb relació a l'ensenyament infantil i primària, també hi haurà un docent per cada quatre aules, mentre que durant l'horari de menjador tots els centres han de tenir un terç del personal. A les llars d'infants, també es reclama que hi hagi disponible un terç de la plantilla.

Els sindicats han convocat la vaga en l'àmbit escolar, ja sigui públic, concertat o privat, tot i que també està oberta al món universitari. Amb aquesta manifestació, la comunitat educativa vol expressar el seu malestar per l'avantprojecte de llei que pretén tirar endavant el govern de l'Estat espanyol per reformar l'ensenyament, una proposta que rebutgen perquè no afavoreix la igualtat d'oportunitats, empobreix les condicions de treball dels docents i afavoreix els alumnes més destacats.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.