ANC i Òmnium reuneixen 400 ciutadans per anar al Concert per la llibertat


  • Comparteix:

El Concert per la llibertat té lloc aquest dissabte al Camp Nou

El Concert per la llibertat té lloc aquest dissabte al Camp Nou

Sant Cugat per la Independència (SCxI) i Òmnium Cultural han aglutinat més de 400 santcugatencs per assistir al Concert per la llibertat que es farà aquest dissabte al Camp Nou. Les entitats organitzen el desplaçament local de 200 persones que sortiran a dos quarts de sis de la tarda amb quatre autocars des del Teatre-Auditori.

Més de 400 santcugatencs han comprat l'entrada pel Concert per la llibertat a través de les seccions locals d'Òmnium i Sant Cugat per la Independència. La meitat podran viatjar al Camp Nou amb els autocars que han llogat els col·lectius i que sortiran a la tarda des de Sant Cugat.

Amb el lema '2014: Fem-ho possible', aquest esdeveniment es vol convertir en un nou acte massiu per reforçar el procés cap al dret a decidir. Més de 70.000 persones assistiran a aquest concert que comptarà amb més d'una seixantena d'artistes. Prop d'una quinzena d'entitats organitzen aquesta proposta musical i reivindicativa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.