Aquest diumenge es preveu el primer gran retorn de vehicles a l'Àrea Metropolitana


  • Comparteix:

L'AP7 és una de les vies més afectades pels desplaçaments estiuencs

L'AP7 és una de les vies més afectades pels desplaçaments estiuencs

El Servei Català de Trànsit (SCT) posarà en marxa un dispositiu especial aquest diumenge en previsió a l'allau de vehicles que retornaran a l'Àrea Metropolitana aquest cap de setmana. Per facilitar la circulació, s'habilitaran carrils addicionals a l'AP7, amb pas per Sant Cugat, en direcció Barcelona tant des del nord com del sud.

Aquest diumenge poden coincidir a les carreteres catalanes el retorn a l'Àrea Metropolitana dels ciutadans que acaben les vacances i la tornada a casa dels que han fet una sortida de cap de setmana. Per evitar embussos als accessos a Barcelona i a les poblacions de l'entorn, el SCT posa en marxa un dispositiu especial.

El responsable de l'Oficina del Pla de Seguretat Viària, Rafael Olmos, ha explicat a Cugat.cat que s'ampliarà la capacitat de les vies direcció Barcelona.

Rafel Olmos

Invertirem les prioritats d'algunes rotondes i ampliarem la capacitat de les vies en direcció a Barcelona amb carrils addicionals a l'AP7 i la C32.


Com és habitual en aquests casos, el SCT recomana informar-se de l'estat del trànsit abans de sortir i extremar les precaucions durant els desplaçaments.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.