La plataforma Lemon Fruits ajuda al finaçament de projectes empresarials


  • Comparteix:

Captura de la web / Font: Lemonfruits.com

Captura de la web / Font: Lemonfruits.com

La plataforma de micromecentage Lemon Fruits, ideada pel santcugatenc Xavier Olivella, busca projectes empresarials per poder-los finançar amb l'ajuda dels usuaris d'internet. Olivella, considera que la plataforma pot ser l'alternativa als préstecs bancaris, que a més pot acabar donant benefici econòmic als inversos que apostin pels projectes. Actualment, la pàgina web té en marxa el finançament d'un projecte per aconseguir fons per una pel·lícula sobre el procés d'independència: 'Trencant cadenes'.

La plataforma Lemon Fruits ja fa un parell de mesos que funciona i ha rebut més de 100.00 visites, segons ha assegurat el seu creador i director, Xavier Olivella. La iniciativa neix per donar solució a la manca de finançament de les empreses més joves i que d'aquesta manera puguin fer realitat la seva idea.

Els inversors poden veure la descripció dels projectes al web Lemonfruits.com i, un cop la idea ha assolit la quantitat necessària per fer-se efectiva els micromecenes poden arribar a treure'n benefici econòmic. Segons ha informat Olivella, Lemon Fruits neix per ser una alternativa als préstecs bancaris.

Actualment, Lemon Fruits compta amb un nou projecte que busca fons per l'elaboració d'una pel·lícula sobre el procés d'independència de Catalunya. Per finançar-los, es necessiten 600.000 euros; a canvi, els inversors que hi apostin amb un mínim de 30 euros podran participar en la pel·lícula o en la producció.

Xavier Olivella

Volem recaptar 600.000 euros que és el cost que necessita la productora, i les participacions són de 30 euros. La gent pot participar en la pel·lícula o en la producció.


A banda, la plataforma de micromecenatge santcugatenca ja ha aconseguit finançar un dels projectes anunciats anomenat 'Components per a visió Artificial'. El repte estaba valorat en 35.000 euros i s'ha assolit amb 34 dies d'antelació. L'empresa que el va anunciar és Vision Online i ofereix productes en el camp de la visió artificial i la integració de sistemes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.