La segona promoció de l'Inno+Talent d'HP 25 es gradua


  • Comparteix:

Exterior de la seu d'HP / Font: ACN

Exterior de la seu d'HP / Font: ACN

25 alumnes del programa Inno+Talent25 finalitzen el seu recorregut de formació dual al departament d'I+D de la companyia Hewlett-Packard, amb seu a Sant Cugat. Una iniciativa conjunta entre la multinacional i el centre educatiu La Salle que dura dos anys i suposa la meitat d'un màster.

El 2010 entrava en funcionament aquest sistema de formació que vincula el món acadèmic i el laboral fruit de la col·laboració entre La Salle i del Centre Tecnològic Leitat. Està pensat per a joves graduats en enginyeries i carreres científiques. Durant dos anys, els participants s'incorporen a l'empresa com a empleats on treballen en projectes de desenvolupament de productes. A banda de dur a terme la tasca pròpia d'un treballador, també reben formació específica.

Aquest divendres tindrà lloc l'acte de graduació dels 25 alumnes de la segona promoció d'aquesta iniciativa que, segons els impulsors, té força èxit a l'hora d'incorporar al mercat laboral els estudiants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.