Diferents generacions de Mira-sol intercanvien vivències a la Llar d'Avis


Temes relacionats

Apropar grans i petits, objectiu del Dia Internacional de la Gent Gran (25/set/13)


  • Comparteix:

La Llar d'Avis de Mira-sol s'ha convertit aquest dimecres en l'epicentre d'intercanvi d'experiències entre les generacions més velles i les més joves de la ciutat. Els avis d'aquesta residència s'han reunit amb alumnes de l'escola Catalunya en un taller de gastronomia, una trobada dels actes de celebració de la Dia Internacional de la Gent Gran.

Una vintena d'alumnes de l'escola Catalunya ha visitat aquest dimecres la Llar d'Avis de Mira-sol per compartir amb els seus residents un taller de cuina. Una experiència que ha servit per acostar dues generacions santcugatenques molt diferents i compartir experiències mentre elaboraven galetes i pizzes, tal com han relatat alguns dels participants a Cugat.cat.

Participants

És una activitat molt maca perquè barrejar els dos grups és fantàstic. / És molt divertit perquè la gent gran t'explica el que vols saber.


Els joves estudiants i els més experimentats s'han reunit al voltant de les taules per participar en un taller de gastronomia. Tal com han detallat petits i grans a Cugat.cat, la trobada ha servit per intercanviar experiències entre els dos grups. La trobada forma part d'un conjunt de trobades intergeneracionals entre alumnes de diferents escoles i les residències del municipi. La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Susanna Pellicer, ha explicat que l'objectiu d'aquestes trobades és que els uns aprenguin dels altres i a la inversa.

Susanna Pellicer

Creiem que és una manera que els nens coneguin la realitat de la gent gran i els avis rebin visites. És un intercanvi mutu.


A banda d'aquestes jornades, la setmana dedicada a la gent gran també porta activitats com concerts, un xou a càrrec dels Marxos del Vallès i la lectura d'un manifest.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.