Jornada d'eleccions a la UPC per elegir nou rector


Temes relacionats

Puigdomènech, a la candidatura de Fossas a rector de la UPC ( 6/nov/13)

El santcugatenc Juan Jesús Pérez, fora de la cursa pel rectorat de la UPC (29/oct/13)

La UPC convoca comicis per escollir nou rector el 24 d'octubre (13/set/13)


  • Comparteix:

La UPC té un centre a Sant Cugat / Font: ETSAV

La UPC té un centre a Sant Cugat / Font: ETSAV

La Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), amb el campus de l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura del Vallès (ETSAV) a Sant Cugat, elegeix aquest dimecres nou rector. Els catedràtics Antoni Elias i Enric Fossas opten al càrrec després de passar a la segona volta.

Un total de 30.540 membres de la comunitat universitària estan convocats a les urnes, entre professorat, personal docent i investigador, estudiants i personal d'administració i serveis (PAS). La jornada electoral tindrà lloc entre les deu del matí i les sis de la tarda. Els candidats a rector són Antoni Elias, que lidera la candidatura 'No estem en una època de canvis. Estem canviant una època', i Enric Fossas, que encapçala la candidatura 'Construïm el futur de la UPC' amb la presència del santcugatenc Joan Puigdomènech.

La convocatòria d'eleccions anticipades respon a un canvi de posició de la Secretaria d'Universitats i Recerca, que coincideix amb les protestes de la comunitat universitària contra els acomiadaments fruit de la situació econòmica de la institució, segons va avançar el rector Antoni Giró l'abril passat. Després de mesos de negociacions, el Consell Social de la UPC va ratificar l'acord del Consell de Govern de 'deixar sense dotació econòmica' 78 places d'interins, tal com va anunciar l'11 de juny. D'aquests, dos treballadors formaven part de l'ETSAV, ubicat a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.