Arrenca l'exposició i votació dels projectes de centralitat de Valldoreix


Temes relacionats

L'EMD presenta les propostes finalistes per dissenyar la centralitat de Valldoreix (13/nov/13)

22 projectes concursaran per dissenyar la nova centralitat de Valldoreix (17/oct/13)


  • Comparteix:

Es van presentar 22 propostes i ara s'exposen les 10 finalistes als ciutadans

Es van presentar 22 propostes i ara s'exposen les 10 finalistes als ciutadans

Els valldoreixencs poden triar per ordre de preferència els tres projectes per elaborar la nova centralitat de l'EMD a partir d'aquest dimarts a les set de la tarda. La sala de plens de Valldoreix obre les seves portes per mostrar els projectes arquitectònics finalistes del concurs que ha convocat l'EMD.

La mostra, que acull 10 de les 22 propostes inicials, es podrà visitar fins al 14 de gener i fa un recorregut pels espais proposats per diferents arquitectes. L'objectiu de l'exposició és mostrar als visitants les diferents propostes d'usos d'espais i distribució i oferir la possibilitat que el disseny guanyador tingui la firma dels ciutadans.

El resultat de les votacions dels valldoreixencs serà vinculant en un 15% de la puntuació global del jurat. Un cop fetes totes les valoracions, el jurat emetrà el veredicte dels tres projectes guanyadors al febrer. Pel president de l'EMD, Josep Puig, un dels requisits que ha de tenir el projecte guanyador és que s'ha de poder fer per fases i ha de pensar en la mobilitat de vehicles i ciutadans.

Josep Puig

S'ha tingut molt en compte que es pugui fer per fases, és la prioritat. També hem de tenir en compte l'entorn i la mobilitat.


El primer premi obtindrà 11.000 euros, mentre que els dos finalistes aconseguiran 4.000 i 2.000 euros, respectivament. Està previst que la selecció final es dugui a terme a la primavera. En cas de trobar vies de finançament, l'EMD podria començar a construir la nova centralitat durant el 2015.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.