La Festa de Tardor fa sentir el clam de les entitats per sumar santcugatencs


Temes relacionats

Actuacions i activitats donen a conèixer la tasca de la cultura popular a Sant Cugat (23/nov/13)


  • Comparteix:

Les entitats reivindiquen més participació ciutadana i més sinergies amb l'Ajuntament a la Festa de Tardor. Una setantena d'estands s'han aplegat al voltant del Monestir per mostrar la tasca de les associacions i sumar més membres en un esdeveniment protagonitzat per la diversitat i la pluralitat.

Malgrat el canvi de data de la festa, que s'havia de celebrar la setmana passada però es va suspendre per la pluja, l'organització s'ha mostrat satisfeta amb la bona acollida de la ciutadania i ha subratllat que han pogut comptar amb la presència de la majoria d'associacions previstes.

Durant tot el cap de setmana, les entitats han mostrat la feina que fan al llarg de l'any i han aprofitat l'avinentesa per captar membres i fomentar la participació ciutadana. La Festa de Tardor també ha servit per reforçar les sinergies entre els grups i demanar més recursos a l'administració local. Alguns membres de les entitats han expressat la necessitat d'establir un diàleg amb l'Ajuntament i de ser presents entre els santcugatencs.

Entitats

La població té unes necessitats que nosaltres estem cobrint. / Cal participar i decidir. / Cal que l'Ajuntament ens aporti espais físics de participació.


Segons un dels membres de la Comissió Organitzadora de la Festa, Jordi Casas, la Festa de Tardor ha posat de manifest el valor de les entitats i en una cita que ja és tradicional a la ciutat.

Jordi Casas

Més enllà del to reivindicatiu, el fet que el teixit associatiu es reuneixi i acordi la festa és molt interessant per a la ciutat.


La celebració també ha acollit activitats esportives, la 2a edició dels Jocs de Llengua i Superdictat i el pregó, que enguany ha anat a càrrec de la Banda de tambors i cornetes de Mira-sol. La Festa de Tardor, que va néixer amb l'adveniment de la democràcia, és una de les cites més arrelades a la ciutat, tal com ha explicat el tinent d'alcalde de Participació Ciutadana, Francesc Carol.

Francesc Carol

Des de l'adveniment de la democràcia és una de les festes més antigues. Les associacions surten a mostrar la seva tasca durant un cap de setmana.


Música, espectacles i propostes per a totes les edats han omplert l'entorn del Monestir durant dos dies. Un any més, les entitats han enfortit el seu paper a la ciutat en una Festa de Tardor protagonitzada per l'heterogeneïtat d'associacions santcugatenques.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.