El Gran Recapte arrenca amb l'objectiu de recollir tres mil tones d'aliments al país


  • Comparteix:

El Gran Recapte de l'any passat va superar les 1,4 tones d'aliments

El Gran Recapte de l'any passat va superar les 1,4 tones d'aliments

La 5a edició del Gran Recapte arriba aquest divendres i dissabte amb l'objectiu de recollir tres milions de quilos d'aliments a tot el país. Sant Cugat té una dotzena de punts de recollida d'aliments, que es destinaran a la secció local de Càritas i al Centre Sant Medir. La iniciativa arrenca aquest divendres de quatre de la tarda a nou del vespre i aquest dissabte de deu del matí a dos quarts de tres de la tarda i de quatre a nou del vespre.

El Gran Recapte de l'any passat va superar de llarg l'objectiu de recollir 1,4 milions de quilos d'aliments i finalment va recaptar 2,7 milions. Enguany, el Banc dels Aliments s'ha fixat els tres milions de quilos com a objectiu. Durant aquest divendres entre les quatre de la tarda i les nou del vespre i aquest dissabte entre les deu i dos quarts de tres de la tarda i de quatre a nou del vespre s'habilitaran espais per desar els productes de la mà dels voluntaris i coordinadors.

El coordinador del Gran Recapte a Sant Cugat, Sergi Figueres, ha destacat que la pobresa ha augmentat i que aquesta afecta al 32% de la població catalana. Per aquest motiu, afirma Figueres, el Banc d'Aliments intenta pal·liar les necessitats d'alimentació d'aquestes famílies i demana que la societat hi aporti aliments bàsics com oli, llet, llegums, pasta, arròs i farina.

Sergi Figueres

El que vol fer el Gran Recapte és pal·liar aquestes necessitats alimentàries de la població.


A Sant Cugat es poden lliurar aliments als mercats de Pere San i Torreblanca, als tres supermercats Mercadona, als quatre de Condis, a Veritas i Opencor. Els productes recollits es destinaran a la secció local de Càritas i a la residència Centre Sant Medir.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.