Tret de sortida a les visites guiades a les propostes de nova centralitat de Valldoreix


Temes relacionats

200 valldoreixencs assisteixen a la presentació dels projectes de la centralitat (19/nov/13)


  • Comparteix:

Una vintena de membres del Casal d'Avis ha visitat aquest dimecres l'exposició de projectes de la nova centralitat de Valldoreix. Durant una hora els assistents han preguntat als tècnics els dubtes i aclariments i han votat la proposta que els ha agradat més.

L'EMD de Valldoreix ha programat dues trobades setmanals els dimarts a dos quarts de set del vespre i els dimecres al migdia que estan obertes a tota la ciutadania i les entitats del territori. Aquest dimecres ha estat el torn d'alguns membres del Casal d'Avis que després de resoldre els dubtes han dipositat el seu vot amb les tres propostes més valorades.

Les visites guiades estan adreçades a tothom, que pot apuntar-se de forma presencial a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) de l'EMD Valldoreix, per telèfon trucant al 93 674 27 19 o per correu electrònic a participacio@valldoreix.cat.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.