La Fira del Vi creix en productes i cellers


Temes relacionats

La Fira de Vins i Caves torna amb més cava i més denominacions d'origen ( 3/des/13)


  • Comparteix:

La segona Fira del Vi i el Cava, celebrada aquest dissabte, ha superat el nombre de participants de l'edició anterior, segons l'organització. La iniciativa ha apropat els santcugatencs al món del vi i el cava, i ha brindat l'oportunitat als cellers petits de donar-se a conèixer.

Alguns comerciants de la plaça de Barcelona i Vinoscopio han organitzat de nou aquesta fira amb l'objectiu de donar a conèixer aquells cellers desconeguts i de poc ressò. Els venedors han ofert cates dels seus vins i caves més selectes. Segons alguns d'aquests botiguers, la iniciativa ha ajudat a donar a conèixer la seva marca de vins i ha fet difusió de la cultura vinícola entre la població.

Cellers

És una iniciativa molt atractiva per aquestes festes. / És una oportunitat per provar vins i caves de cellers petits. / Jo crec que funciona perquè l'any passat no hi havia tanta gent a aquesta hora.


Els assistents, aficionats al vi i al cava, també han explicat que la fira els ha permès endinsar-se al món de l'enologia i a conèixer cellers i vins que desconeixien completament.

Participants

És la millor manera de tastar, parlar amb la pròpia gent del celler, conèixer nous vins. / La veig una mica petita, però espero que vagi progressant.


El fred no ha impedit l'afluència de gent a la segona edició d'aquesta fira, que ha comptat amb la col·laboració de l'Escola Fusió per amenitzar l'acte.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.